Groente-ijs; superlekker!
Laagje 1
1 rijpe banaan
1 bevroren rijpe banaan
10 g spinazie
(optioneel 1⁄2 tl spirulina)
Laagje 2
40 g gekookte biet (of een scheut bietensap)
1 bevroren rijpe banaan
1⁄2 rijpe banaan
het vruchtvlees van 1 passievrucht
Ananastorentje
120 gram bevroren ananas
1 el moerbeien, rozijnen of cranberries
Bereiding
Blender alles door elkaar, schep het in een grote mug en zet hem in de vriezer als je de tweede laag gaat maken.
Bereiding
Blend de bananen met de biet en roer er daarna 3⁄4 van het vrucht- vlees van de passievrucht met een lepel doorheen. Schep het boven op de eerste laag en zet hem weer terug in de vriezer.
Bereiding
Blend de ananas tot een romig geheel en stop het in een spuitzak. Draai een mooi torentje op de bovenste laag en versier het met wat moerbeien en de rest van de passievrucht.
Geniet van de heerlijke warme dagen & avonden!
Foto door: CameronStudio VOF
Voor meer inspiratie & recepten: