Eetbare kerstboom op tafel!
Het middelpunt van een mooie Christmas-Winter-Table, heerlijk en makkelijk te maken!
Je kunt online of bij verschillende bloemenzaken of knutselwinkels een “KEGEL” kopen. Er zijn verschillende maten, degene die ik heb gebruikt is 26 cm hoog.
Wat heb je nodig voor een volle boom:
2 bakjes mozarrellaballetjes
2 emmertjes gemixte tomaatjes
1 bakje zwarte pitloze olijven
1 bakje groene (knoflook)olijven
takjes verse rozemarijn
+
1 kegel
zilverpapier
sateprikkertjes
ster uit kaas gestoken
Hoe maak je hem?
Vouw zilverpapier om de kegel heen en begin vanaf onderen met prikkertjes steken en vullen, hoe meer je naar bovenkomt, hoe schuiner je de prikkers moet steken, zodat ze niet aan de andere kant eruit komen. Bovenin kun je wel beide kanten gebruiken. Steek met een koekjessteker een ster uit een blok kaas en maak hem daarmee af!
Je kunt hem al de avond van tevoren maken en inwikkelen in folie en in de koelkast zetten. Wat dan belangrijk is, is dat je de mozarellaballetjes eraf haalt en terug legt in het sap, die prik je er op het laatste moment weer terug op. (anders worden ze droog en gelig)
Heb je interesse in een Gezondheidsconsult of een heerlijke Grazing Table op jouw feest of werk, mail me op dekeukenvanannemieke@gmail.com
En voor overheerlijke plaatjes, mijn werk & persoonlijke avonturen kun je me volgen op:
Linda
Ohh dat ga ik met kerst proberen.
19 december 2019Nicoline
Oh wat een leuk idee Annemieke!
19 december 2019