Cookie Pop-it’s
Popcorn, een heerlijke lichte avondsnack! Deze keer met een twist
Wat heb je nodig voor een volle kom?
- 1 hand biologische pofmaïs
- klontje ghee of roomboter
- snuf zeezout
- 1/2 el koek- en speculaaskruiden
- 1 el honing
Hoe ga je aan de slag?
Zet een pan op middelhoog vuur, smelt de boter en voeg de maïskorrels toe, roer even goed door en doe dan de deksel erop.
Zodra je de eerste pof hoort hou je de pan iets boven het vuur en ga je schudden. De korrels moeten namelijk niet verbranden. Daarna gaat het poffen snel, blijf goed bewegen. Als alles gepoft is zet de pan dan terug op laag vuur en voeg de kruiden, het zout en de honing druppelsgewijs toe (verdeel dit goed) en roer 2 minuten goed door. Schep ze in een kom en geniet!
0 Reacties
Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties
Wees niet verlegen, laat een reactie achter!