Coffee-chocola laagjesontbijt (keto)
Voorbereiding: zet een blikje volle kokosmelk in de koelkast.
Laag 1 en 2 kun je de avond van tevoren al voorbereiden.
Onderste laagje
- 50 ml amandelmelk
- 1 el rauwe cacaopoeder
- 1 el chiazaden
- ½ el gemalen erythritol
- ½ el oploskoffiepoeder
*mix alles door elkaar en zet in de koelkast (af en toe eens roeren)
Middelste laagje
- 25 ml amandelmelk
- 4 el kokosyoghurt
- ½ el gemalen erythritol
- 1 el chiazaden
*mix alles door elkaar en zet in de koelkast (af en toe eens roeren)
Bovenste laagje
- 2 eigelen
- ½ el gemalen erythritol
- 2 el slagroom
- snuf verse vanille of druppels
- 2 el kokosyoghurt
*mix alles, behalve de yoghurt, au-bain-marie voor 7 min. Steeds goed blijven roeren; het eigeel wordt steeds iets schuimiger en dikker. Daarna schep je er voorzichtig de kokosyoghurt doorheen. Laat afkoelen.
Topping
gezeefde rauwe cacaopoeder en suikervrije chocolarasp
Volg me ook op
0 Reacties
Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties
Wees niet verlegen, laat een reactie achter!