Back To The Future; eten van Nu & de Toekomst (themacatering)
Gemeente Rotterdam vroeg mij om op hun themadag voor alle managers en teamleiders de catering te verzorgen in Factory010 in de Maassilo. Mijn 2 stagiaires kregen een budget en gingen helemaal los op glitters, blacklight, rookmachines, reflectiepapier, omakookschorten met ruitjes en franjes, glimmende kookschorten, oma-tafelkleden, kringloopspullen van vroeger, kanten servetten, manden en vazen. Mooi om te zien! Alles kwam heel mooi samen op het evenement.
Met dit evenement wilden zij de doelgroep inspireren en “anders” laten denken over de toekomst. Hen uit hun vaste werk-/en denkpatronen halen door de verhalen en ideeën van experts op dit gebied.
Ook wilden zij hen tips/handvatten geven hoe het anders kan, laten zien en horen welke andere manieren er zijn om plannen en visies te bedenken.
Naast een plenair programma waren er ook inspiratiesessies voor kleinere groepen en een “informatiemarkt” en het Foodplatform die lekker druk bezocht werd!
150 Medewerkers hebben gesmuld bij de lunch en in de hapjespauzes van het verleden en van de toekomst. Alle gerechten had ik aangepast naar glutenvrij, vrij van onnatuurlijke e-nummers en zonder geraffineerde suikers.
Een kleine impressie van wat we serveerden:
Verleden:
- Gezonde versie van de Elfstedenbliksem
- Borrelglaasje advocaat met kokosslagroom en geraspte pure chocola
- Gezonde versie van kruidkoek met roomboter
Toekomst:
- Zeewierburger met groentespaghetti en cresspesto (Coppert Cress)
- IJskoffie van mushrooms
- Bonbons van peulvruchten met gefrituurde sprinkhaan
En wil je meer zien van wat ik eet, wat ik allemaal meemaak, nieuwe recepten en inspiratie opdoen? Volg me dan op: