Workshop & Lezing over het eten van de toekomst (Lodensteincollege – Amersfoort)
Afgelopen 4 maart ging de wekker al om 05.00 uur en reed ik een uurtje later met mijn volgeladen Twingootje door de sneeuw richting Amersfoort.
Daar mocht ik op het LodensteinCollege 2 workshops & 2 lezingen geven over het eten van de toekomst. Een hele leuke uitdaging!
Er kwamen allemaal nieuwe technologieën voorbij; van neurogastronomie tot maaltijdbezorging met Drones, van PlantLabs tot Nano Kitchen Gardens, van insecten (die ze natuurlijk even mochten proeven) tot reageerbuisvlees en van het kweken van basilicum op de maan tot 3D Foodprinters. Wil je er meer over weten, lees dan mijn interessante blog hierover.
Omdat het de laatste studiedag was en er allemaal workshops te doen waren mochten de leerlingen in gala komen, vandaar de feestelijke foto’s!
Wil je ook een leuke kookworkshop (glutenvrij, suikervrij, e-nummervrij) bij jou thuis, op het werk of op school? Mail me dan op dekeukenvanannemieke@gmail.com voor alle mogelijkheden!